Nominaties | Wie verdient er een volle Dirk-tas? December wil je delen December wil je delen!
Snowglobe

Mijn moeder verdient die tas omdat zij altijd voor alles en iedereen klaar staat. Ze is ook jaren lang vrijwilliger geweest in het clubhuis en stond altijd klaar om de kinderen een leuke dag te bezorgen.

10 december 2019

Die familie staat altijd voor ons klaar nu jan weer met het bestraten van onze voor tuin. Hulde.

10 december 2019

Elisa werkt op de BSO, zet zich vol in voor de kinderen en op haar vrije dagen bezoekt zij ouderen en zet zij zich in voor de dieren! Een zorgzame vrouw die zelf ook eens in het winterzonnetje gezet mag worden.

1 december 2019

Patrick is jaren dakloos geweest en heeft dit jaar een nieuwe start gemaakt. Ondanks al zijn eigen problemen heeft hij mij altijd geholpen. (Ik ben slecht ter been) zowel privé als in de buurtwinkel. Hij helpt ook heel veel buurtbewoners door vooral bij ouderen een lampje op te hangen en andere dingen te vervangen. Dit doet hij allemaal vrijwillig.

1 december 2019

Mijn ouders verdienen deze tas omdat ze dag en nacht voor mij klaar staan

1 december 2019

Mijn vader verdient deze tas omdat hij altijd zijn best doet ervoor te zorgen dat zijn gezin, kleinkinderen en mensen om hem heen niets tekortschieten. Onze lieve echtgenoot, papa en opa verdient deze tas!

10 december 2019

Hij is een student op kamers, werkt hard, zowel aan studie, als werk, als aan gezonde leefstijl. En ook nog eens jarig 22 december. Dus volle tas boodschappen erg welkom! Als extraatje in deze dure maand, maar ook als blijk van waardering hoe hij in het leven staat en alles doet, regelt en organiseert!

10 december 2019

Omdat hij 3 keer per week voor ouderen kookt en omdat hij vindt dat we zuinig moeten zijn op onze oudere landgenoten.

1 december 2019

Mijn dochter verdient een gevulde Dirk tas, omdat ze zo'n grote hulp voor mij is, Niets is haar te gek. Ik zo supertrots op haar!

1 december 2019

Omdat hij als vrijwilliger altijd klaarstaat in het "Gebouw"

1 december 2019

Dirk maakt gebruik van cookies.

Door op 'ik ga akkoord' te klikken, plaatsen wij de volgende cookies:

Meer info
Ik ga akkoord
vector